Принципи здорового харчування для чоловіків

Правильна їжа для представників чоловічої статі — це така їжа, за допомогою якої можна забезпечити організм оптимальним запасом енергії, а також корисними речовинами і вітамінами, що сприяють схоронності чоловічого здоров’я.

У більшості своїй сучасні чоловіки неправильно харчуються: вживають велику кількість жирних страв, смаженого, багато газованої води, чіпсів, пива, напівфабрикатів, в контексті чого виникає гастрит, а в деяких випадках і здуття живота. Все це свідчить про неправильне харчування. І якщо в молодості людський організм ще може справлятися з подібною їжею, то з роками виникають характерні проблеми з роботою кишечника, серця і т.д. Саме тому, так важливо розуміти саму суть правильного харчування.

Фахівці рекомендують уважно стежити за особливостями власного харчування не тільки жіночого, але й чоловічій половині населення. Вкрай важливо правильно вибирати виключно здорові продукти. Що ж собою являє здорове харчування для чоловічої статі?

Правила здорового харчування

Чоловічий раціон повинен виділятися своєю різноманітністю: м’ясо, риба, фрукти, овочі, зернові продукти, молочна продукція.

До мінімуму слід звести споживання напівфабрикатів, штучні добавки, консервовані страви, смажену і жирну їжу.

Для чоловічого організму просто необхідно мати запас білків. У раціоні незмінно мають бути: морепродукти, риба, сир і м’ясо.

Фрукти та овочі є справжнім зосередженням корисних вітамінів, які вкрай необхідні чоловічому організму. І незважаючи на те, що далеко не всі представники чоловічої статі отримують задоволення від хрусткого салату, в раціоні незмінно має бути присутня рослинна їжа, а також натуральні молочні продукти.

Для того щоб виключити ймовірність набору додаткового і часто небажаного ваги потрібно ретельно стежити за калорійністю вживаних продуктів, що досягається правильним балансом між усіма компонентами продуктів.

Правильні «чоловічі» продукти

Основним продуктом, що містить білок, є м’ясо. Природний раціон чоловіки неодмінно повинен містити і м’ясні продукти. При дефіциті білка в організмі чоловіка, у нього може знизитися працездатність, понизитися чоловіче лібідо. Підтримка статевої функції у чоловіків припускає наявність якісного білка, вітамінів, цинку і кислот омега-3. Для розранку калорійності цих продуктів, використовуйте Таблицю Калорійності: http://www.tablycjakalorijnosti.com.ua/