Як перемогти суперницю?

Якщо у ваших цілком благополучних стосунках із чоловіком з’явилася тріщина, і ви підозрюєте у нього наявність коханки, не поспішайте відмовлятися від близької людини, робити суперниці такий шикарний подарунок, адже вона про це тільки мріє. Найкраще спробуйте змінити ситуацію на свою користь.

Звичайно, звістка про зраду чоловіка – це страшна звістка. Його непросто прийняти спокійно, і тому найчастіше жінки роблять найсерйознішу помилку: вони закочують жахливі істерики. Така ситуація з з’ясуванням ставленням та виставленням за двері валізи буде на руку вашій суперниці. Повірте, вона з радістю прийме у свої обійми відкинутого вами чоловіка.

І ось тоді, коли ви заспокоїтеся і зрозумієте всю трагедію того, що сталося, повернути його буде дуже непросто. Звичайно, він може нудьгувати перший час по дітях і по ваших борщах. Але, напевно, хитра розлучниця зможе створити для нього комфортні умови існування і ваш чоловік швидко втішиться.

Тому, дізнавшись про зраду чоловіка, ви повинні вчинити, як мудра жінка. Заспокойтеся, обміркуйте ситуацію та складіть план дій. Подумайте, чи варто говорити дружину про те, що ви знаєте про його пригоди. Деякі нерішучі чоловіки зможуть оцінити цю розмову як сигнал до дії і швиденько зібрати валізи. Краще постарайтеся зрозуміти причини цієї зради.

Можливо, ви перестали стежити за собою і вже не викликає сексуального інтересу у чоловіка? Тоді займіться зміною у своїй поведінці та у зовнішньому вигляді. Купуйте красиву нижню білизну, прийміть ванну з ароматичними маслами. Створіть романтичну обстановку в спальні: постільте красиву постільну білизну, розставте ароматичні свічки, приглушіть світло, увімкніть тиху музику, купіть вина та фруктів. Зателефонуйте йому та повідомте про важливу розмову. Але не з’ясовуйте стосунків та не висловлюйте претензій. Краще говоріть чоловікові про те, як ви його цінуєте, і як багато він означає у вашому житті.

Частіше виявляйте інтерес до його справ на службі, всіляко підтримуйте у складній ситуації, хвалите та говоріть про те, як ви вірите в нього. Йому, напевно, буде соромно не виправдати вашу довіру, тим більше після того, як багато ви для нього зробите.

Зрештою, якщо чоловік категоричний у прийнятому рішенні про звільнення з сім’ї, можна застосувати останню зброю у вигляді ваших спільних друзів чи батьків. Але в жодному разі не втручайте в цю справу ваших дітей. Вони не повинні опинитися в умовах вибору між татом та мамою. Ви завжди повинні говорити про їхнього батька, що він – найкраща людина, яка любить їх.