Компліменти для чоловіка: як знайти підхід до його серця

З жінками все просто – пара теплих слів і вона вже розташована до вас. А у спілкуванні з чоловіком потрібно ретельно вибирати слова, навіть якщо вони правдиві та похвальні. Адже найпоширеніша помилка: чоловікам не потрібні компліменти – їх потрібно завойовувати справами. А знаєте, що говорить із цього приводу статистика? Що 99% чоловіків потребують слів схвалення, підтримки та похвали. Для них це стимул не зупинятися на досягнутому та йти вперед. А помилкові стереотипи збивають жінок з правильного шляху, і вони рідко говорять чоловікам про те, що пишаються ними.

Але ніхто не заперечуватиме, що висловлювати компліменти і схвалення потрібно, враховуючи особливості чоловіків.

Не змінюйте голосу. Часто жінки, як би граючи, починають розмовляти з чоловіком, як з дитиною (у народі це називають сюсюканням). Але хіба зрілий чоловік оцінить це? Якщо ви хочете, щоб комплімент звучав по-особливому, то трохи понизьте голос до ноток інтимності, щоб він відчув, що ваші слова адресовані йому.

Не іронізуйте. Роблячи комплімент, жінки відзначають позитивну рису чоловіка. І якщо це є правдою, то навіщо тоді жартувати? Недоречний гумор може змусити чоловіка засумніватися у ваших словах.

Не перестарайтеся. Правило «що більше, тим краще» тут не пройде. Краще хвалите чоловіка рідко, але у справі. Якщо постійно робити компліменти, то чоловік може подумати, що ви так спілкуєтеся з усіма або не приділяєте багато уваги своїм словам, а значить, у них мало сенсу.

Не будьте корисливими. Хвалити чоловіка з метою підвищити його настрій, а потім скористатися ним для досягнення своїх потреб не правильно. Якийсь час це буде діяти, але розумний чоловік швидко виведе вас на чисту воду. У результаті навіть щирі компліменти від вас він прийматиме насторожено.

Не забувайте про «приховані» компліменти. До них відноситься завдання питань про роботу або інтереси чоловіка. Ваш інтерес до його справ «звучатиме» голосніше чітко висловлених компліментів. Також дуже важливо щиро сміятися з того, що говорить чоловік, але тільки в тому випадку, якщо дійсно смішно. Виявляти стриманість тут не доречно, тому що чоловікові буде приємно через те, що він зумів підняти вам настрій.