Чому молочницю треба вилікувати до кінця?

Найочевидніші неприємності від молочниці всім відомі: абсолютно нестерпний свербіж, печіння, сирні виділення, набряклість. Всі ці симптоми характерні для гострої форми молочниці, і коли вона трапляється, жінка, не зволікаючи, біжить в аптеку, щоб позбавитися напасті. Однак нерідко широко розрекламовані засоби усувають лише яскраво виражені симптоми, але не саме захворювання, що може призвести до його хронічних форм. Давайте розбиратися, чому цього в жодному разі не можна допускати.

Покладаючись на поради фармацевта, жінка купує широко розрекламовані препарати, і таким чином цілком може надати своєму організму ведмежу послугу. Найчастіше такий вибір засобу або неправильне його застосування призводить до того, що основні симптоми молочниці пропадають, але саме захворювання не зникає, а просто переходить у менш помітну хронічну форму.

Вона не дає такої жахливої ​​картини, не так сильно турбує, і з нею багато хто живе, вважаючи це чи не нормою. Так, є сухість у піхві, так, є дискомфорт, є неприємні відчуття під час близькості, але, загалом, все це терпимо, доки не станеться новий напад гострої молочниці. 

І тут знову все йде по колу: лікування невідповідними препаратами, переривання курсу на середині, коли симптоми пройшли, і знову млява хронічна безпросвітність. Адже це дуже шкідливо – ось так постійно носити в собі тліюче вогнище молочниці, бо грибки, які її викликають, — серйозний ворог нашого здоров’я!